Thread Number: 16503
My olympia is repaired!
[Down to Last]

automaticwasher.org's exclusive eBay Watch:
scroll >>> for more items
Post# 273691   4/4/2008 at 04:16 (3,486 days old) by askomiele (belgium)        

Hai guys, sorry but I have a silly question. Our daily driver, my olympia 1001 build in 1999 (so is 9 years old), stopped working. Serviceguy passed by today and told us the carbon brushes were gone and replaced them. Within 30 minutes she was up and running again. My question is; is it normal for carbon brushes to go away within 9 years of normal use?




Post# 273692 , Reply# 1   4/4/2008 at 04:30 (3,486 days old) by askomiele (belgium)        

I have sad news: OLYMPIA is gone. The last real Belgian Washer Building Company has stopped his production. There is no particulary reason why. It's a sad day for our family who sold and bought years and years OLYMPIA's.




Forum Index:       Other Forums:                      



Comes to the Rescue!

The Discuss-o-Mat has stopped, buzzer is sounding!!!
If you would like to reply to this thread please log-in...

Discuss-O-MAT Log-In



New Members
Click Here To Sign Up.



                     


automaticwasher.org home
Discuss-o-Mat Forums
Vintage Brochures, Service and Owners Manuals
Fun Vintage Washer Ephemera
See It Wash!
Video Downloads
Audio Downloads
Picture of the Day
Patent of the Day
Photos of our Collections
The Old Aberdeen Farm
Vintage Service Manuals
Vintage washer/dryer/dishwasher to sell?
Technical/service questions?
Looking for Parts?
Website related questions?
Digital Millennium Copyright Act Policy
Our Privacy Policy