Thread Number: 78445  /  Tag: Small Appliances
KitchenAid Blender Problem (you get what you pay for?)
[Down to Last]

automaticwasher.org's exclusive eBay Watch:
scroll >>> for more items
Post# 1024689   2/15/2019 at 10:53 by fan-of-fans (Florida)        

fan-of-fans's profile picture
A while ago, I had bought a KitchenAid Blender on eBay (white, UltraPower). What I didn't realize until I got it was there was a missing blade gasket. So I looked on eBay and bought one. It fit, works fine, but every time I use it I get little pepper like specs in whatever I'm mixing.

The gasket is a black rubber and apparently sheds a lot of specs of black.

I should have gotten a genuine Whirlpool part which is made of smooth clear rubber, but I just haven't gotten around to ordering one yet.

The part I bought appears to be generic since it didn't come in any packaging or have any labeling when I got it.





Forum Index:       Other Forums:                      



Comes to the Rescue!

The Discuss-o-Mat has stopped, buzzer is sounding!!!
If you would like to reply to this thread please log-in...

Discuss-O-MAT Log-In



New Members
Click Here To Sign Up.



                     


automaticwasher.org home
Discuss-o-Mat Forums
Vintage Brochures, Service and Owners Manuals
Fun Vintage Washer Ephemera
See It Wash!
Video Downloads
Audio Downloads
Picture of the Day
Patent of the Day
Photos of our Collections
The Old Aberdeen Farm
Vintage Service Manuals
Vintage washer/dryer/dishwasher to sell?
Technical/service questions?
Looking for Parts?
Website related questions?
Digital Millennium Copyright Act Policy
Our Privacy Policy