Thread Number: 79423  /  Tag: Website Related Posts
Welcome to the New Server
[Down to Last]

automaticwasher.org's exclusive eBay Watch:
scroll >>> for more items
Post# 1033407   5/22/2019 at 18:16 by Unimatic1140 (Minneapolis)        

unimatic1140's profile picture
If you are reading this post that means you made it onto our new server! There probably will be a few bugs or issues, so if you see something that wasn't happening earlier today or something seems broken please let me know in this post.

Thanks everyone for your patience during this move!


  View Full Size



Post# 1033408 , Reply# 1   5/22/2019 at 18:38 by ea56 (Sonoma Co.,CA)        
Bravo Robert!

ea56's profile picture
So far its a seamless transition on my end, but I know you must have put lots of work into the process to make it happen like this. Thanks!

Eddie


Post# 1033409 , Reply# 2   5/22/2019 at 18:40 by Unimatic1140 (Minneapolis)        

unimatic1140's profile picture
Yay hi Eddie, thanks for letting me know you're here safe and sound! We have several users that have made it over within a few minutes of the switch and plenty who are still on the old server yet. It's going to take several hours to get the majority of users on here, hopefully by this time tomorrow the old server will be completely click free on aw.org.

Post# 1033410 , Reply# 3   5/22/2019 at 18:49 by wayupnorth (On a lake between Bangor and Bar Harbor)        

wayupnorth's profile picture
I just had to hit the sign in button and everything runs fine.

Post# 1033412 , Reply# 4   5/22/2019 at 19:19 by wilkinsservis (Melbourne Australia)        
Logged on from Australia!

wilkinsservis's profile picture
Thanks Robert for your sustained efforts over literally decades!

Post# 1033413 , Reply# 5   5/22/2019 at 19:32 by bigalsf (Salt Lake City)        
Success!!

Made it here without any delay!   Thanks Robert for all your hard work to keep the site running smoothly (very smoothly!)    This is one of my favorite sites and I visit it almost daily.    I love the content!    aw.org Rocks!  :)


Post# 1033414 , Reply# 6   5/22/2019 at 19:36 by Repairguy (Danbury, Texas)        

Here!

Post# 1033415 , Reply# 7   5/22/2019 at 20:33 by earthling177 (Boston, MA)        


Yay, thank you!!!


Post# 1033416 , Reply# 8   5/22/2019 at 20:55 by spacepig (Floridas Emerald Coast)        

spacepig's profile picture
Yay!!

Post# 1033417 , Reply# 9   5/22/2019 at 21:07 by Kevin313 (Detroit, Michigan)        

kevin313's profile picture
Working splendidly, Robert! Bravo!

Post# 1033419 , Reply# 10   5/22/2019 at 21:19 by CircleW (NE Cincinnati OH area)        
Thanks Robert

For all you do to make AW the best!

Post# 1033421 , Reply# 11   5/22/2019 at 21:45 by joeekaitis (Rialto, California, USA)        

joeekaitis's profile picture

 

And I just LOVE that FRESH LEMONY SCENT!


Post# 1033423 , Reply# 12   5/22/2019 at 21:51 by DADoES (TX, U.S. of A.)        

dadoes's profile picture
 
Greetings!


Post# 1033424 , Reply# 13   5/22/2019 at 21:51 by pulltostart (Mobile, AL)        

pulltostart's profile picture

Pulltostart reporting for duty!

 

lawrence


Post# 1033426 , Reply# 14   5/22/2019 at 22:54 by Maytag85 (Sean A806)        

maytag85's profile picture
Everything seems to be working! Thank you Robert! You definitely try to keep this site running smoothly like a 1955 Frigidaire Unimatic washer!

Post# 1033428 , Reply# 15   5/22/2019 at 23:08 by foraloysius (Leeuwarden, the Netherlands)        

foraloysius's profile picture
Thank you Robert, so far things seem good, actually it looks like things go much faster here.

Post# 1033434 , Reply# 16   5/23/2019 at 00:12 by Maytagbear (N.E. Ohio)        
Thank you

Robert! Good daays ahead here.


Lawrence/Maytagbear


Post# 1033435 , Reply# 17   5/23/2019 at 00:27 by rapidry1000 (San Francisco)        
Thank you

Works Fine. Thank you

Post# 1033436 , Reply# 18   5/23/2019 at 01:50 by MattL (Flushing, MI)        

Took a few extra seconds to load, but all is fine here.

 

If anything the site seems "snappier". it seems page loads are quicker.


Post# 1033437 , Reply# 19   5/23/2019 at 02:07 by chachp (North Little Rock, AR)        
Here!

chachp's profile picture

 

Sure seems faster to me!  Thanks Robert for all you do to keep this site going for all to enjoy!


Post# 1033438 , Reply# 20   5/23/2019 at 02:34 by Ricky5050 (Durham Britain)        
Thanks !

ricky5050's profile picture
Thanks Robert! All your hard work makes a lot of men very happy 😃

The force is strong with in you

Richard x


Post# 1033439 , Reply# 21   5/23/2019 at 02:45 by Ultramatic (New York City)        
Seamless...

ultramatic's profile picture

 

 

Thanks Robert!


Post# 1033441 , Reply# 22   5/23/2019 at 03:19 by Yogitunes (New Jersey)        

yogitunes's profile picture
all working like it should.....

Post# 1033444 , Reply# 23   5/23/2019 at 04:49 by Vintage1963 (Ohio)        

vintage1963's profile picture
No problems logging in here!

Post# 1033446 , Reply# 24   5/23/2019 at 05:51 by polkanut (Wausau, WI )        

polkanut's profile picture

I was able to login as usual with my morning coffee & bagel. 


Post# 1033447 , Reply# 25   5/23/2019 at 06:20 by imperial70 (******)        

This is awesome! Thank you!

Post# 1033449 , Reply# 26   5/23/2019 at 06:29 by turquoisedude (Ogden & St-Liboire (where??), QC, Canada)        

turquoisedude's profile picture
Working in Canada! Thanks Robert for all the hard work and planning that makes a seamless migration like this possible. I can vaguely still remember doing system cutovers - this migration was a dream - thank you again!!

Post# 1033450 , Reply# 27   5/23/2019 at 06:33 by Frigidaireguy (Wiston-Salem, NC)        

I signed in to both my computers and everything is fine.  And as always thanks for the time and effort that you put into keep this site up and running.  You are very much appreciated by us. 

 

Bob


Post# 1033451 , Reply# 28   5/23/2019 at 06:51 by askolover (South of Nash Vegas, TN)        

askolover's profile picture

No problems here either!  Thanks for the hard work!


Post# 1033453 , Reply# 29   5/23/2019 at 07:10 by Unimatic1140 (Minneapolis)        

unimatic1140's profile picture
Yay, thanks everyone so far so good. I'm glad this new server seems slightly faster to most users, I agree page loads do seem faster to me as well! We will see if this speed increase keeps up after I move Vacuumland onto the server tonight or tomorrow, hopefully it will!

  View Full Size
Post# 1033454 , Reply# 30   5/23/2019 at 07:23 by arbilab (Ft Worth TX (Ridglea))        

arbilab's profile picture

Whoosh.  No worries mon.


Post# 1033477 , Reply# 31   5/23/2019 at 16:31 by whirlykenmore78 (Prior Lake MN (GMT-0700 CDT.))        
Perfect

whirlykenmore78's profile picture
No problems here. Again thanks for all you do.
WK78


Post# 1033485 , Reply# 32   5/23/2019 at 17:36 by LowEfficiency (Iowa)        

lowefficiency's profile picture
>> We will see if this speed increase keeps up after I move Vacuumland onto the server tonight or tomorrow, hopefully it will!

That sure would suck if those other guys vacuumed up all of the bandwidth!
:D


Post# 1033508 , Reply# 33   5/23/2019 at 20:36 by Searsbest (Attleboro, Ma)        

searsbest's profile picture
All is good from Attleboro, Massachusetts! Great job, thank you for all that you do!!!

Post# 1033514 , Reply# 34   5/23/2019 at 22:05 by peteski50 (New York)        
New Server!

peteski50's profile picture
So far so good
Thank you Robert


Post# 1033520 , Reply# 35   5/24/2019 at 03:25 by Frigilux (The Minnesota Prairie)        

Southwest Minnesota checking in. Thanks, Robert!

Post# 1033521 , Reply# 36   5/24/2019 at 05:19 by kimball455 (Cape May, NJ)        
Response time

kimball455's profile picture
Hi Robert
The performance increase is quite noticeable. Great work. Having moved systems around myself as a data base administrator I know that it is not the easiest thing in the world.
Harry


Post# 1033528 , Reply# 37   5/24/2019 at 08:04 by Dustin92 (Jackson, MI)        
Present!

All seems to be fine here!

Post# 1033533 , Reply# 38   5/24/2019 at 13:13 by swestoyz (Cedar Falls, Iowa)        

swestoyz's profile picture
Wow - the new server is FAST!

Post# 1033534 , Reply# 39   5/24/2019 at 13:32 by Unimatic1140 (Minneapolis)        

unimatic1140's profile picture
Yay, thanks Ben! I do see an overall speed increase as well. By the way everyone Vacuumland has now been live on the new server for about five hours as well and I don't see any speed decreases so far. Yay x 2

Fingers crossed!


  View Full Size
Post# 1033549 , Reply# 40   5/24/2019 at 18:05 by washabear (Maryland)        

Working fine for me. Thanks, Robert.




Post# 1033600 , Reply# 41   5/25/2019 at 15:22 by GusHerb (Chicago/NWI)        

I would’ve been none the wiser that the change actually happened had this post not been made. (In other words it seems to have gone very smoothly)

Post# 1033648 , Reply# 42   5/26/2019 at 06:24 by retro-man (nashua,nh)        

Everything is loading much faster. Todays POD of 5/26 did not come up this morning. It was just a little x box in the upper left hand corner.

Jon


Post# 1033649 , Reply# 43   5/26/2019 at 06:26 by Frigilux (The Minnesota Prairie)        

5/26: Picture of The Day is not appearing. Checked Patent of The Day, which I rarely do, and it required a second click to get to the patent, but it worked. Unsure if this is an anomaly or if it has something to do with transferring to the new server.

Edit: Apologies to retro-man. Your post about the POD had yet to appear when I started mine.


Post# 1033650 , Reply# 44   5/26/2019 at 06:32 by foraloysius (Leeuwarden, the Netherlands)        

foraloysius's profile picture
POD not working for me either. I see a little question mark.

Post# 1033652 , Reply# 45   5/26/2019 at 07:54 by Unimatic1140 (Minneapolis)        

unimatic1140's profile picture
See I knew there would be some issue lol! Okay it's fixed, thanks guys for letting me know!

Yes this new sever seems much faster in loading which I'm loving.


Post# 1033656 , Reply# 46   5/26/2019 at 09:05 by foraloysius (Leeuwarden, the Netherlands)        

foraloysius's profile picture
Thanks!

Post# 1033672 , Reply# 47   5/26/2019 at 12:39 by 300C (Jonesboro, GA)        

Works just fine. Thank You Robert!!!




Forum Index:       Other Forums:                      



Comes to the Rescue!

The Discuss-o-Mat has stopped, buzzer is sounding!!!
If you would like to reply to this thread please log-in...

Discuss-O-MAT Log-In



New Members
Click Here To Sign Up.



                     


automaticwasher.org home
Discuss-o-Mat Forums
Vintage Brochures, Service and Owners Manuals
Fun Vintage Washer Ephemera
See It Wash!
Video Downloads
Audio Downloads
Picture of the Day
Patent of the Day
Photos of our Collections
The Old Aberdeen Farm
Vintage Service Manuals
Vintage washer/dryer/dishwasher to sell?
Technical/service questions?
Looking for Parts?
Website related questions?
Digital Millennium Copyright Act Policy
Our Privacy Policy