Thread Number: 91432  /  Tag: Website Related Posts
Slow Response of Website
[Down to Last]

automaticwasher.org's exclusive eBay Watch:
scroll >>> for more items
Post# 1159465   9/13/2022 at 11:34 by ea56 (Cotati, Calif.)        

ea56's profile picture
Has anyone else noticed that the website has been very slow responding off and on for the last couple of days? Several times I have had to wait almost two minutes for a page to load. It just took almost 3 mins to load this page so I could create a new thread.

Eddie





Post# 1159470 , Reply# 1   9/13/2022 at 12:48 by foraloysius (Leeuwarden, Friesland, the Netherlands)        

foraloysius's profile picture
Yes, Im experiencing the same problems. The website is very slow at times.

Post# 1159472 , Reply# 2   9/13/2022 at 12:56 by bradfordwhite (West Coast, U.S.)        

bradfordwhite's profile picture
It is acting strange. Slow to respond, then goes to error screen, then finally goes to page it should.



Post# 1159474 , Reply# 3   9/13/2022 at 13:42 by MattL (Flushing, MI)        

Hmm. I have not noticed any issues.


Post# 1159476 , Reply# 4   9/13/2022 at 14:40 by wayupnorth (On a lake between Bangor and Bar Harbor, Maine)        

wayupnorth's profile picture
It has not worked well all day, slow or no response

Post# 1159481 , Reply# 5   9/13/2022 at 16:36 by appnut (TX)        

appnut's profile picture
Been having similar issues since early this morning.

Post# 1159482 , Reply# 6   9/13/2022 at 16:37 by foraloysius (Leeuwarden, Friesland, the Netherlands)        

foraloysius's profile picture
But at the moment things are working fine.

Post# 1159483 , Reply# 7   9/13/2022 at 16:46 by ea56 (Cotati, Calif.)        

ea56's profile picture
Seems to be back to normal now. But this has been happening to me off and on since Sunday. Maybe Robert has some server problems hes working on?

No matter what, Robert does an excellent job keeping this site up and running well for us all 99% of the time, and I thank him for that!

Eddie


Post# 1159498 , Reply# 8   9/13/2022 at 19:09 by bradfordwhite (West Coast, U.S.)        
ditto on that

bradfordwhite's profile picture
"No matter what, Robert does an excellent job keeping this site up and running well for us all 99% of the time, and I thank him for that!"

It seems fine now. I'm sure Robert fixed it in quick time and we are grateful.

I wonder if the main servers, where ever they are, need to be power cycled? lol.
I'm telling you it works.
turn the computer(s) off for at least 15 minutes each day...



Forum Index:       Other Forums:                      



Comes to the Rescue!

The Discuss-o-Mat has stopped, buzzer is sounding!!!
If you would like to reply to this thread please log-in...

Discuss-O-MAT Log-In



New Members
Click Here To Sign Up.



                     


automaticwasher.org home
Discuss-o-Mat Forums
Vintage Brochures, Service and Owners Manuals
Fun Vintage Washer Ephemera
See It Wash!
Video Downloads
Audio Downloads
Picture of the Day
Patent of the Day
Photos of our Collections
The Old Aberdeen Farm
Vintage Service Manuals
Vintage washer/dryer/dishwasher to sell?
Technical/service questions?
Looking for Parts?
Website related questions?
Digital Millennium Copyright Act Policy
Our Privacy Policy